Alina

 

 

 

 

 

 

 

ALINA a absolvit Facultatea de Muzică din Braşov în 2001 la clasa prof. univ. dr. Octavian Raţiu şi clasa de muzică de cameră a prof. univ. Aurel Niculescu.

Din anul 1999 este angajata Filarmonicii din Braşov, la partida de vioara I. A concertat ca solistă alături de orchestrele Filarmonicilor din Rm. Vâlcea, Ploieşti, Brasov, Bacău şi a fost concertmaestru al orchestrei de cameră din Rm. Vâlcea. A susţinut recitaluri şi concerte în străinătate (Germania, Elveţia şi Spania) şi în ţară (Sf. Gheorghe, Rm. Vâlcea, Călimăneşti, Braşov, Bacău, Ploieşti, Miercurea Ciuc, Bucureşti – Ateneul Român şi Muzeul „George Enescu”, Sibiu,

Cisnădie. Începând din anul 2006, a realizat alături de pianista Liliana Iacobescu, Integrala lucrărilor pentru pian şi vioară de George Enescu, Integrala sonatelor pentru vioară şi pian de W. A. Mozart, Integrala sonatelor pentru pian si vioară de L.V. Beethoven şi Integrala sonatelor romantice si a sustinut recitaluri dedicate muzicii române la Ateneul Român din Bucuresti. În anul 2011, a lansat primul CD la prestigioasa Casă de discuri Electrecord, CD ce cuprinde 3 sonate beethoveniene, înregistrate din recital. A urmat în anul 2015, realizarea celui de-al doilea CD ce cuprinde lucrări muzicale ale compozitorului George Enescu. În anul 2009 a obtinut titlul de Doctor în Muzică, la Universitatea Natională de Muzică din Bucuresti, sub îndrumarea prof. univ. dr. Liliana Rădulescu si a scris cartea "Repertoriul

Românesc pentru vioară solo, în secolul XX "– vol I – George Enescu. În anii 2014, 2015, 2016, 2017 si 2018 a susţinut recitaluri în Malaga si Granada -Spania, iar în anii 2016 si 2017, a reprezentat România, interpretând alături de pianista Liliana Iacobescu, muzică românească, în Viena. Incepând cu anul 2011, este numită Secretar pe Admitere şi Responsabil Erasmus .

 

 

 

 

 

 

Madalina

Madalina, s-a nascut in Brasov si a inceput studiul viorii la 7 ani cu Gabriela Nitigus. A participat la numeroase olimpiade si concursuri nationale si internationale, unde a castigat premii. A absolvit Liceul de Arte din Brasov in 2001, apoi fiind admisa la Facultatea de Muzica unde a studiat cu profesorul Daniel Podlovski. A sustinut concerte ca solista cu orchestra Facultatii iar incepand din 2002 activeaza in orchestra Filarmonicii Brasov la partida de V I.  Din 2014 este si membra a orchestrei Kamerata Kronstadt. 

Ioana

Ioana s-a nascut in Rm.Valcea, intr-o familie de muzicieni. A participat la concursuri de muzica si dans pentru copii inca de la 4 ani, unde a obtinut numeroase premii. La varsta de 6 ani a inceput studiul viorii cu profesoara Mariana Mihailescu, ulterior trecand la viola. A participat la concursuri nationale si internationale, unde a obinut diplome de excelenta si numeroase premii. In 2006 a absolvit Liceul de Arta din Rm. Valcea si a intrat la Facultatea de Muzica din Brasov, unde a studiat cu Leona Varvarichi. Din 2007 este de asemenea membra a partidei de viola a Filarmonicii Brasov si din 2014 a Kameratei Kronstadt, cu care concerteaza in tara dar si in turnee in strainatate. 

Vanda

Vanda a inceput la 10 ani studiul violoncelului la Liceul de Artă din Constanta. In 1999 s-a mutat in Brasov si a început studiile superioare la Facultatea de Muzica. Intre anii 2004-2015 a fost angajată a Filarmonicii din Bacău, unde a susținut numeroase recitaluri si concerte solista. Incepand cu anul 2015 face parte din partida de violoncel a Filarmonicii Brasov.